Groepen

MTB route Treeker MTB trail route Noord Leusden

Bedrijfsuitje Soest

Houden jouw collega’s wel van een uitdaging? Zijn jullie wel in voor een actief en sportief avontuur in de bossen rondom Soest? Maak je klaar voor een dag vol plezier en adrenaline! Paul van Hal heeft een grote voorraad fietsen in alle soorten en maten waardoor we voor iedereen de geschikte fiets kunnen vinden.

In overleg kunnen we jullie bedrijfsuitje geheel op maat organiseren. Heb je bijvoorbeeld weinig ervaring met mountainbiken maar wil je wel graag mee met de groep? Neem dan een elektrische mountainbike en je blijft de rest met gemak bij! Als de groep groot genoeg is kunnen we de fietsen ook op locatie komen leveren. Natuurlijk geven we daar ook uitgebreide uitleg bij. Eventueel is het zelfs mogelijk om een Mountainbike clinic te organiseren. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Teambuilding event Mountainbiken in Soest

Het diverse terrein van Soest biedt uitdaging voor mountainbikers van alle niveaus, van beginners tot experts. Dit zorgt ervoor dat iedereen een leuke dag beleeft, het gedeelde plezier is de basis van een betere samenwerking, ook op de werkvloer. 

Mountainbiken met een groep is op veel manieren een interessante oefening in communicatie. Let iedereen op bij de uitleg? Hoe zorgen we dat de groep een beetje bij elkaar blijft? Wie zijn de snelste, wie zijn er langzamer, hoe houden we rekening met elkaar? Het sportieve plezier brengt de groep dichter bij elkaar en dat is altijd goed voor het bedrijf!

In samenwerking met een van onze partners kunnen we een mountainbike clinic organiseren en zelfs een gids mee op pad sturen op de route. In overleg zorgen we dat iedereen op de juiste fiets zit en het programma is afgestemd op uw groep. Wij horen graag van u!

Teambuilding MTB clinic in Soest

Bekijk onze locaties

Paul van Hal – Mountainbike verhuur Soest is gevestigd in Soest. Een mooi centraal punt gelegen tussen een aantal mountainbike parcours. Bekijk hier vanaf welke plaatsen wij gemakkelijk bereikbaar zijn en waar wij mountainbikes op locatie kunnen leveren.

× Chat met ons