Soesterberg

Mountainbiken in

Soesterberg

Soesterberg, een dorpje nabij de Utrechtse Heuvelrug , bekend van de vliegbasis en omringd door weelderige natuur, biedt een ongeëvenaarde ervaring voor mountainbikers. Met uitgestrekte bossen, glooiende heuvels en schilderachtige paden is het een paradijs voor liefhebbers van off-road avonturen. De mogelijkheden voor mountainbiken zijn zeer divers door de on-Nederlandse hoogteverschillen en overgangen in terrein.

Als je de omgeving van Soesterberg per MTB wilt verkennen dan huur je jouw mountainbike natuurlijk bij Paul van Hal in Soest. Paul heeft een ruime collectie fietsen en kan je adviseren over de beste routes in de buurt. Een aanrader is om de MTB-parcoursen van Soest en Austerlitz te combineren. Dit biedt een gevarieerde ervaring, van uitdagende beklimmingen tot spannende afdalingen, langs prachtige landschappen en historische plekken.

Dus, voor een onvergetelijke mountainbike-ervaring in Soesterberg en omstreken, is een ritje langs Paul van Hal in Soest voor de perfecte fiets en routeadvies een uitstekende start.

Rondom Soesterberg vind je de mooiste routes!

Soesterberg heeft natuurlijk veel meer te bieden dan alleen het Nationaal Militair Museum . Soesterberg ligt namelijk midden tussen twee van de beste mountainbikeroutes van midden Nederland. Aan de ene kant, de nieuwe route van Soest en aan de andere kant die van Austerlitz. Dat maakt Soesterberg een perfect startpunt voor jouw mountainbike avontuur op de Utrechtse Heuvelrug. Wist je dat je jouw gehuurde Mountainbikes ook kan laten bezorgen? Bij een reservering van 4 fietsen of meer kunnen we de MTB’s komen brengen en weer op komen halen in Soesterberg. Vraag even naar de voorwaarden.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Al jaren een begrip in Soest en omgeving. Persoonlijke service en mooie nieuwe mountainbikes in de verhuur en verkoop. Lees de reviews van onze tevreden klanten.

Corné GriffioenCorné Griffioen
09:10 25 Mar 24
Vriendelijk en aardig personeel. Zaterdag mountainbikes gehuurd, lekker licht en van hoge kwaliteit.
Herwin MulderHerwin Mulder
15:12 23 Mar 24
Goede mountainbikes, aardig personeel
Fam WillekesFam Willekes
20:43 18 Feb 24
Fijne aankoop ervaring gehad met Paul. Ik kwam binnen voor een gebruikte Mondraker fiets, mocht direct een Mondraker proberen en had besloten er 1 te huren. Na maanden van kijken en vergelijken heeft Paul me een prachtige aanbieding gemaakt voor een nieuwe fiets. Wat ben ik blij met zijn adviezen en tips. Paul is een deskundige verkoper die zijn mening eerlijk geeft en goed luistert om je de juiste fiets te verkopen. Blij met mijn aankoop!
Iris TerpstraIris Terpstra
19:59 01 Feb 24
Goed onderhouden mountainbikes en vriendelijk personeel! Duidelijke uitleg over het mountainbiken.Hebben zowel een locatie in Soest (nieuwe toffe route) als in Lage Vuursche.Hebben ook verschillende e-mtb’s, leuk om dit te proberen op de routes van de Utrechtse Heuvelrug zeker als je twijfelt om er een aan te schaffen, dit is een goede locatie om te testen!
Marjolein MaasMarjolein Maas
10:13 27 Jun 23
2 elektrische fietsen gehuurd op zondag. Uiterst vriendelijke man ( begreep de vader van de eigenaar), heeft ons prima geholpen. Mijn man had wat problemen met zijn fiets, werd netjes omgewisseld en toen een heerlijke fietstocht gemaakt van ongeveer 50 km. De "Vuurscheroute"
Mario MMario M
21:55 04 Jun 23
Vanmiddag stond ik met een lekke achterband op de Kolonieweg te Soest net over het spoor, daar ter plaatse geprobeerd het lek te dichten, wat niet meer ging ivm een scheurtje in de binnenband.Toch maar even gaan Googelen (na het thuis gemeld te hebben, dat ik met een voor mij niet verhelpen pech geval stond)Zo kom ik te recht op de site van Paul van Hal op zondag geopend, dus gelijk gebeld en Paul zelf beantwoord mijn oproep en gaf aan onderweg te zijn en als ik kon wachten dan zou hij mij aan een andere binnenband helpen, zelf moest 1,5km lopen en maar gelijk een pauze aan vast geplakt en in de tussentijd kwam Paul aan gereden een hallo en goedemiddag en ik kreeg gelijk de juiste binnenband en een inbus sleutel + bandenlichter om zo de klus te kunnen klaren daarna de binnenband afgerekend uiteraard voor de normale prijs van €7,95 alle service kreeg ik van het huis.Ik ben ongelooflijk goed geholpen door deze fietsen zaak die op zondag is geopend ivm fietsen verhuur.Ik ben zeer tevreden over deze goed behulpzame fietsen zaak Paul van Hal.Paul nogmaals erg bedankt voor je goede hulp en je mij weer opweg hebt geholpen.
D SD S
12:09 04 Feb 23
Goede fietsen, vriendelijke mensen, niet ver van start route 👍
Marco BareldsMarco Barelds
15:51 03 Feb 23
Speciaalzaak voor mountainbikers. Mooi assortiment en vriendelijke service.
Dino PelosiDino Pelosi
11:28 30 Dec 22
mattie Rmattie R
11:35 18 Aug 22
Fietsspecialist Paul Van Hal heeft mij geadviseerd met de aanschaf van een set carbon wielen voor mijn gravelbike.Er werd goed geluisterd naar mijn wensen! Paul heeft een mooi set wielen geleverd. Bedankt en tot de volgende keer!
Stefan Van CampStefan Van Camp
18:24 24 Sep 20
De vader heeft me geholpen bij verhuur van een eMTB. Warme ontvangst, goede uitleg, prima service. Voor herhaling vatbaar!
js_loader
× Chat met ons