Zeist

MTB routes op de Utrechtse heuvelrug zoals Zeist en Austerlitz

Mountainbiken in

Zeist

Zeist, een historisch dorp met een rijke geschiedenis, wordt omringd door kastelen en buitenplaatsen. Deze plek ademt historie door de oude landhuizen zoals Slot Zeist en de buitenplaatsen als de Hoog Beek en Royen. De natuur rondom Zeist is weelderig en gevarieerd, met uitgestrekte bossen, charmante landgoederen en prachtige tuinen.

Voor wie deze betoverende omgeving op twee wielen wil verkennen, is het ideaal om een mountainbike te huren bij Paul van Hal in Soest, dat is niet zo ver van Zeist. In 20 minuten ben je met de auto in Soest. Hier start het avontuur, met hoogwaardige fietsen afgestemd op de terreinen rondom Zeist. Als je een mountainbike huurt kan je iedere keer een andere kiezen en hoef je achteraf niets schoon te maken! Zo kan je volledig opgaan in het verkennen van de MTB routes en natuurlijke pracht van Zeist en haar omgeving.

Je wordt doorgestuurd naar onze partner in Zeist: MTB Center Austerlitz

Rondom Zeist vind je de mooiste routes!

Het chique dorp Zeist, omgeven door weelderige natuur, kastelen en buitenplaatsen, vormt het startpunt voor een leuk mountainbike-avontuur. In deze regio wachten vier MTB routes , elk met unieke kenmerken. De route van Austerlitz biedt een toegankelijke, rustige rit langs schilderachtige paden, terwijl de routes van Zeist en Den Treek de meer avontuurlijke fietsers uitdagen met uitdagende hellingen en afdalingen door prachtige bossen.

Wie deze fietsavonturen wil verkennen, kan profiteren van de mountainbike verhuur van Paul van Hal in Soest, vlakbij Zeist. Het huren van een mountainbike biedt voordelen, zoals geen gezeur met transport en je zit op een MTB van hoge kwaliteit zonder deze te hoeven aanschaffen. De fietsen zijn bovendien perfect afgestemd op de omgeving. Zo kan elke fietsliefhebber zich volledig concentreren op het verkennen van de MTB-routes rondom Zeist, wetende dat het avontuur begint bij Paul van Hal in Soest.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Al jaren een begrip in Soest en omgeving. Persoonlijke service en mooie nieuwe mountainbikes in de verhuur en verkoop. Lees de reviews van onze tevreden klanten.

Corné GriffioenCorné Griffioen
09:10 25 Mar 24
Vriendelijk en aardig personeel. Zaterdag mountainbikes gehuurd, lekker licht en van hoge kwaliteit.
Herwin MulderHerwin Mulder
15:12 23 Mar 24
Goede mountainbikes, aardig personeel
Fam WillekesFam Willekes
20:43 18 Feb 24
Fijne aankoop ervaring gehad met Paul. Ik kwam binnen voor een gebruikte Mondraker fiets, mocht direct een Mondraker proberen en had besloten er 1 te huren. Na maanden van kijken en vergelijken heeft Paul me een prachtige aanbieding gemaakt voor een nieuwe fiets. Wat ben ik blij met zijn adviezen en tips. Paul is een deskundige verkoper die zijn mening eerlijk geeft en goed luistert om je de juiste fiets te verkopen. Blij met mijn aankoop!
Iris TerpstraIris Terpstra
19:59 01 Feb 24
Goed onderhouden mountainbikes en vriendelijk personeel! Duidelijke uitleg over het mountainbiken.Hebben zowel een locatie in Soest (nieuwe toffe route) als in Lage Vuursche.Hebben ook verschillende e-mtb’s, leuk om dit te proberen op de routes van de Utrechtse Heuvelrug zeker als je twijfelt om er een aan te schaffen, dit is een goede locatie om te testen!
Marjolein MaasMarjolein Maas
10:13 27 Jun 23
2 elektrische fietsen gehuurd op zondag. Uiterst vriendelijke man ( begreep de vader van de eigenaar), heeft ons prima geholpen. Mijn man had wat problemen met zijn fiets, werd netjes omgewisseld en toen een heerlijke fietstocht gemaakt van ongeveer 50 km. De "Vuurscheroute"
Mario MMario M
21:55 04 Jun 23
Vanmiddag stond ik met een lekke achterband op de Kolonieweg te Soest net over het spoor, daar ter plaatse geprobeerd het lek te dichten, wat niet meer ging ivm een scheurtje in de binnenband.Toch maar even gaan Googelen (na het thuis gemeld te hebben, dat ik met een voor mij niet verhelpen pech geval stond)Zo kom ik te recht op de site van Paul van Hal op zondag geopend, dus gelijk gebeld en Paul zelf beantwoord mijn oproep en gaf aan onderweg te zijn en als ik kon wachten dan zou hij mij aan een andere binnenband helpen, zelf moest 1,5km lopen en maar gelijk een pauze aan vast geplakt en in de tussentijd kwam Paul aan gereden een hallo en goedemiddag en ik kreeg gelijk de juiste binnenband en een inbus sleutel + bandenlichter om zo de klus te kunnen klaren daarna de binnenband afgerekend uiteraard voor de normale prijs van €7,95 alle service kreeg ik van het huis.Ik ben ongelooflijk goed geholpen door deze fietsen zaak die op zondag is geopend ivm fietsen verhuur.Ik ben zeer tevreden over deze goed behulpzame fietsen zaak Paul van Hal.Paul nogmaals erg bedankt voor je goede hulp en je mij weer opweg hebt geholpen.
D SD S
12:09 04 Feb 23
Goede fietsen, vriendelijke mensen, niet ver van start route 👍
Marco BareldsMarco Barelds
15:51 03 Feb 23
Speciaalzaak voor mountainbikers. Mooi assortiment en vriendelijke service.
Dino PelosiDino Pelosi
11:28 30 Dec 22
mattie Rmattie R
11:35 18 Aug 22
Fietsspecialist Paul Van Hal heeft mij geadviseerd met de aanschaf van een set carbon wielen voor mijn gravelbike.Er werd goed geluisterd naar mijn wensen! Paul heeft een mooi set wielen geleverd. Bedankt en tot de volgende keer!
Stefan Van CampStefan Van Camp
18:24 24 Sep 20
De vader heeft me geholpen bij verhuur van een eMTB. Warme ontvangst, goede uitleg, prima service. Voor herhaling vatbaar!
js_loader
× Chat met ons