Bilthoven

Mountainbike huren in Bilthoven

Mountainbiken in

Bilthoven

Als je in Bilthoven een mountainbike wilt huren kom je al snel in een van de omliggende dorpen terecht. Er is namelijk geen mountainbike verhuur in Bilthoven zelf. Op 12 minuten rijden is er Paul van Hal, dé MTB verhuurder van Soest. Vanaf 4 MTB’s is het zelfs mogelijk om de gehuurde mountainbikes aan huis af te leveren in Bilthoven. Vraag even naar de voorwaarden.

Bilthoven is een populaire plek om te wonen. De ligging in het midden van Nederland, tussen Utrecht en Soest, midden in de natuur maakt het een ideale plek om te werken én te leven. Na een lange werkweek kan je lekker stoom afblazen op de mountainbike op een van de MB routes van de Utrechtse Heuvelrug. Kies je voor een normale, een full suspension of een elektrische mountainbike? Het voordeel van een mountainbike huren is dat je alle soorten en maten kunt uitproberen zonder de lasten van het schoonmaken en het onderhoud. Een grote voorraad snelle en goed onderhouden Mondraker Mountainbikes staat voor je klaar bij Paul van Hal in Soest.

Rondom Bilthoven vind je de mooiste routes!

De MTB routes rondom Bilthoven, vooral die van Soest, bieden avontuurlijke fietsers gevarieerde paden door bossen en langs historische plekken. De MTB route van Soest is bijzonder uitdagend en biedt prachtige landschappen. Voor wie dit avontuur wil beleven, is Paul van Hal in Soest het ideale startpunt voor een heerlijke dag mountainbiken! Vanuit Bilthoven is het zelfs maar 15 minuten fietsen om aansluiting te vinden op de hagelnieuwe MTB route van Soest. Adrenaline krijg je er gratis bij!

Wat zeggen onze klanten over ons?

Al jaren een begrip in Soest en omgeving. Persoonlijke service en mooie nieuwe mountainbikes in de verhuur en verkoop. Lees de reviews van onze tevreden klanten.

Corné GriffioenCorné Griffioen
09:10 25 Mar 24
Vriendelijk en aardig personeel. Zaterdag mountainbikes gehuurd, lekker licht en van hoge kwaliteit.
Herwin MulderHerwin Mulder
15:12 23 Mar 24
Goede mountainbikes, aardig personeel
Fam WillekesFam Willekes
20:43 18 Feb 24
Fijne aankoop ervaring gehad met Paul. Ik kwam binnen voor een gebruikte Mondraker fiets, mocht direct een Mondraker proberen en had besloten er 1 te huren. Na maanden van kijken en vergelijken heeft Paul me een prachtige aanbieding gemaakt voor een nieuwe fiets. Wat ben ik blij met zijn adviezen en tips. Paul is een deskundige verkoper die zijn mening eerlijk geeft en goed luistert om je de juiste fiets te verkopen. Blij met mijn aankoop!
Iris TerpstraIris Terpstra
19:59 01 Feb 24
Goed onderhouden mountainbikes en vriendelijk personeel! Duidelijke uitleg over het mountainbiken.Hebben zowel een locatie in Soest (nieuwe toffe route) als in Lage Vuursche.Hebben ook verschillende e-mtb’s, leuk om dit te proberen op de routes van de Utrechtse Heuvelrug zeker als je twijfelt om er een aan te schaffen, dit is een goede locatie om te testen!
Marjolein MaasMarjolein Maas
10:13 27 Jun 23
2 elektrische fietsen gehuurd op zondag. Uiterst vriendelijke man ( begreep de vader van de eigenaar), heeft ons prima geholpen. Mijn man had wat problemen met zijn fiets, werd netjes omgewisseld en toen een heerlijke fietstocht gemaakt van ongeveer 50 km. De "Vuurscheroute"
Mario MMario M
21:55 04 Jun 23
Vanmiddag stond ik met een lekke achterband op de Kolonieweg te Soest net over het spoor, daar ter plaatse geprobeerd het lek te dichten, wat niet meer ging ivm een scheurtje in de binnenband.Toch maar even gaan Googelen (na het thuis gemeld te hebben, dat ik met een voor mij niet verhelpen pech geval stond)Zo kom ik te recht op de site van Paul van Hal op zondag geopend, dus gelijk gebeld en Paul zelf beantwoord mijn oproep en gaf aan onderweg te zijn en als ik kon wachten dan zou hij mij aan een andere binnenband helpen, zelf moest 1,5km lopen en maar gelijk een pauze aan vast geplakt en in de tussentijd kwam Paul aan gereden een hallo en goedemiddag en ik kreeg gelijk de juiste binnenband en een inbus sleutel + bandenlichter om zo de klus te kunnen klaren daarna de binnenband afgerekend uiteraard voor de normale prijs van €7,95 alle service kreeg ik van het huis.Ik ben ongelooflijk goed geholpen door deze fietsen zaak die op zondag is geopend ivm fietsen verhuur.Ik ben zeer tevreden over deze goed behulpzame fietsen zaak Paul van Hal.Paul nogmaals erg bedankt voor je goede hulp en je mij weer opweg hebt geholpen.
D SD S
12:09 04 Feb 23
Goede fietsen, vriendelijke mensen, niet ver van start route 👍
Marco BareldsMarco Barelds
15:51 03 Feb 23
Speciaalzaak voor mountainbikers. Mooi assortiment en vriendelijke service.
Dino PelosiDino Pelosi
11:28 30 Dec 22
mattie Rmattie R
11:35 18 Aug 22
Fietsspecialist Paul Van Hal heeft mij geadviseerd met de aanschaf van een set carbon wielen voor mijn gravelbike.Er werd goed geluisterd naar mijn wensen! Paul heeft een mooi set wielen geleverd. Bedankt en tot de volgende keer!
Stefan Van CampStefan Van Camp
18:24 24 Sep 20
De vader heeft me geholpen bij verhuur van een eMTB. Warme ontvangst, goede uitleg, prima service. Voor herhaling vatbaar!
js_loader
× Chat met ons