Amersfoort

Fiets routes rond Amersfoort

Mountainbiken in

Amersfoort

Als je in Amersfoort een mountainbike wilt huren dan is de kans groot dat je op de route van Soest wilt gaan fietsen. Aan de westkant van Amersfoort, de kant van het dierenpark, ligt zelfs een verbindingsroute naar de mountainbike route van Soest. Zo hoef je zo weinig mogelijk kilometers over dat veel te schone asfalt te rijden! Wist je dat wij de fietsen ook op locatie leveren? Vanaf 4 fietsen leveren wij, tegen een reiskosten vergoeding, de fietsen op locatie. Een ideale optie voor een leuk bedrijfsuitje of handig als je met de familie wilt gaat mountainbiken vanuit Amersfoort en graag thuis wilt starten en eindigen.

Ben je met een kleiner gezelschap of vind je het geen enkel probleem om even van Amersfoort naar Soest te rijden met eigen fiets of auto dan ben je in een half uur met de fiets of in een kwartier met de auto vanuit het centrum van Amersfoort bij onze verhuur locatie in Soest. De bus stopt trouwens ook voor de deur. Vanaf onze locatie in Soest ben je vervolgens in 10 minuten op de nieuwste MTB route. Dat is een mooi stukje om even warm te fietsen en te wennen aan de geavanceerde Mondraker mountainbike die je bij ons hebt gehuurd.

Rondom Amersfoort vind je de mooiste routes!

Amersfoort, een bruisende stad, ligt dichtbij Soest en biedt een geweldige uitvalsbasis voor mountainbikers. Richting het zuiden van Amersfoort wachten de uitdagende routes van Den Treek , met glooiende landschappen en avontuurlijke paden die door dichte bossen slingeren. In de buurt ligt ook de MTB-route van Soest, die een mix van uitdaging en schoonheid biedt, perfect voor diverse niveaus.

Voor wie deze gebieden wil verkennen, is het ideaal om een mountainbike te huren bij Paul van Hal in Soest. Hier vind je prachtige nieuwe fietsen, perfect voor elk terrein, en het is gemakkelijk bereikbaar vanuit Amersfoort. Het huren van een mountainbike bij ons biedt het gemak van hoogwaardige fietsen op locatie en vermijdt het gedoe van eigen vervoer. Zo ben je klaar voor een onvergetelijk avontuur op de MTB-routes rondom Amersfoort en Soest.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Al jaren een begrip in Soest en omgeving. Persoonlijke service en mooie nieuwe mountainbikes in de verhuur en verkoop. Lees de reviews van onze tevreden klanten.

Corné GriffioenCorné Griffioen
09:10 25 Mar 24
Vriendelijk en aardig personeel. Zaterdag mountainbikes gehuurd, lekker licht en van hoge kwaliteit.
Herwin MulderHerwin Mulder
15:12 23 Mar 24
Goede mountainbikes, aardig personeel
Fam WillekesFam Willekes
20:43 18 Feb 24
Fijne aankoop ervaring gehad met Paul. Ik kwam binnen voor een gebruikte Mondraker fiets, mocht direct een Mondraker proberen en had besloten er 1 te huren. Na maanden van kijken en vergelijken heeft Paul me een prachtige aanbieding gemaakt voor een nieuwe fiets. Wat ben ik blij met zijn adviezen en tips. Paul is een deskundige verkoper die zijn mening eerlijk geeft en goed luistert om je de juiste fiets te verkopen. Blij met mijn aankoop!
Iris TerpstraIris Terpstra
19:59 01 Feb 24
Goed onderhouden mountainbikes en vriendelijk personeel! Duidelijke uitleg over het mountainbiken.Hebben zowel een locatie in Soest (nieuwe toffe route) als in Lage Vuursche.Hebben ook verschillende e-mtb’s, leuk om dit te proberen op de routes van de Utrechtse Heuvelrug zeker als je twijfelt om er een aan te schaffen, dit is een goede locatie om te testen!
Marjolein MaasMarjolein Maas
10:13 27 Jun 23
2 elektrische fietsen gehuurd op zondag. Uiterst vriendelijke man ( begreep de vader van de eigenaar), heeft ons prima geholpen. Mijn man had wat problemen met zijn fiets, werd netjes omgewisseld en toen een heerlijke fietstocht gemaakt van ongeveer 50 km. De "Vuurscheroute"
Mario MMario M
21:55 04 Jun 23
Vanmiddag stond ik met een lekke achterband op de Kolonieweg te Soest net over het spoor, daar ter plaatse geprobeerd het lek te dichten, wat niet meer ging ivm een scheurtje in de binnenband.Toch maar even gaan Googelen (na het thuis gemeld te hebben, dat ik met een voor mij niet verhelpen pech geval stond)Zo kom ik te recht op de site van Paul van Hal op zondag geopend, dus gelijk gebeld en Paul zelf beantwoord mijn oproep en gaf aan onderweg te zijn en als ik kon wachten dan zou hij mij aan een andere binnenband helpen, zelf moest 1,5km lopen en maar gelijk een pauze aan vast geplakt en in de tussentijd kwam Paul aan gereden een hallo en goedemiddag en ik kreeg gelijk de juiste binnenband en een inbus sleutel + bandenlichter om zo de klus te kunnen klaren daarna de binnenband afgerekend uiteraard voor de normale prijs van €7,95 alle service kreeg ik van het huis.Ik ben ongelooflijk goed geholpen door deze fietsen zaak die op zondag is geopend ivm fietsen verhuur.Ik ben zeer tevreden over deze goed behulpzame fietsen zaak Paul van Hal.Paul nogmaals erg bedankt voor je goede hulp en je mij weer opweg hebt geholpen.
D SD S
12:09 04 Feb 23
Goede fietsen, vriendelijke mensen, niet ver van start route 👍
Marco BareldsMarco Barelds
15:51 03 Feb 23
Speciaalzaak voor mountainbikers. Mooi assortiment en vriendelijke service.
Dino PelosiDino Pelosi
11:28 30 Dec 22
mattie Rmattie R
11:35 18 Aug 22
Fietsspecialist Paul Van Hal heeft mij geadviseerd met de aanschaf van een set carbon wielen voor mijn gravelbike.Er werd goed geluisterd naar mijn wensen! Paul heeft een mooi set wielen geleverd. Bedankt en tot de volgende keer!
Stefan Van CampStefan Van Camp
18:24 24 Sep 20
De vader heeft me geholpen bij verhuur van een eMTB. Warme ontvangst, goede uitleg, prima service. Voor herhaling vatbaar!
js_loader